banner2
banner34

Ünlü tiyatro oyuncuları LAÜ’de ayakta alkışlandı

“Kadın Kafası” isimli tiyatro oyunu LAÜ’de sahneledi

Ünlü tiyatro oyuncuları LAÜ’de ayakta alkışlandı
banner45
banner46

 

 

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bahar etkinlikleri çerçevesindetelevizyon ve tiyatro dünyasının başarılı oyuncularının performansı ile “Kadın Kafası” isimli tiyatro oyunu LAÜ’de sahnelendi.

 

banner37
Kadınların gücünü ve hayattaki gerekliliklerini naif ve esprili bir dille anlatan gösterimyoğun ilgi gördü

   Kadın erkek ilişkilerini eğlenceli bir şekilde ele alırken,kadınların gücünü ve hayattaki gerekliliklerini naif ve esprili bir dille anlatan gösterime, LAÜ’lü ve bölgeli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Hangi toplumsal sınıf, sosyo ekonomik ve kültürel farklılıkları temsil etseler de kadın ve erkeğin aynı şeylere başta farklı tepkiler verip sonunda aynı noktada buluşmasını konu alan oyunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. Oyunun her dakikasına işlenmiş ince mizah sayesinde tiyatroseverler eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

İrfan Kangı’nın yazıp yönettiği oyunda; Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci, Duygu Şen ve İrfan Kangı gibi önemli sanatçılar rol alırken, oyun sonundaLAÜ Basın veHalkla İlişkilerMüdürü İsmet Yücefer tarafından oyuncular tebrik edilerek grup adına İrfan Kangı’ya  gününanısına Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi ve çiçek takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1