banner2
banner34

“ Eğitimden elde ettiğimizi eğitime geri vereceğiz”

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Serdal Gündüz “eğitimden elde ettiğimizi eğitime geri vereceğiz” diyerek eğitime verdikleri önemi anlattı.

“ Eğitimden elde ettiğimizi eğitime geri vereceğiz”
banner45

Güzelyurt’ta bulunan ve inşasında son aşamaya gelinen Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Eylül ayında kapılarını öğrencilerine açmaya hazırlanıyor. Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Serdal Gündüz, Üniversite ile ilgili önemli bilgiler verdi.

                                                                                                           

EĞİTİMDEN TAVİZ YOK

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Serdal Gündüz, eğitimden taviz vermeden en iyi akademik kadroyla Kıbrıs’ta üniversite eğitimine yeni bir soluk kazandırma konusunda kararlı olduklarını söylerdi.

 

ÇİFT DİPLOMA ŞANSI

Dr. Serdal Gündüz, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden mezun olacak öğrencilerin için çift diploma alabilmeleri için yurt dışında bulunan üniversitelerle temaslarının sürdüğünü ve çok yakında sonuç alacaklarını, özellikle Sağlık ve Toplum Bilimleri alanında Eğitim ve Öğretim yapan Yurt Dışındaki Üniversiteler ile işbirliği içinde olduklarını söyledi.

banner37
 

İLK YIL 1500 ÖĞRENCİ

İlk yıl için öğrenci hedeflerinin 1.500 olduğunu söyleyen Dr. Serdal Gündüz, ilk yıl için 500 KKTC vatandaşı,  1.000 ise TC ve 3. Dünya ülkelerinden öğrenci beklediklerini belirterek öğrencilerin Güzelyurt’a büyük katkı sağlayacağına olan inancını da dile getirdi.

 

ÖĞRENCİLERİN SOSYAL VE GÜNDELİK İHTİYAÇLARI DÜŞÜNÜLDÜ

Dr. Serdal Gündüz, eğitimin yanı sıra öğrencilerin sosyal ve gündelik ihtiyaçlarını da düşündüklerini belirtti. Dr. Gündüz kampüs içinde bin 1100 yatak kapasiteli yurt, süpermarket, kuaför, kuru temizleme, 3 bin metrekarelik açık spor, yürüyüş alanları, fitness center, satranç alanı, açık hava sineması, tenis kort ve 2 tane dijital kütüphane vb. bulunduğunu da sözlerine ekledi.

 

EĞİTİM BERABERİNDE SPOR ve SOSYAL AKTİVİTE VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Dr. Gündüz Üniversitelerarası spor liglerine önem ve değer verdiklerini, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başlaması ile birlikte hızlı bir şekilde, basketbol, voleybol ve yüzme takımlarının oluşturulacağını ve sporcu öğrencilerine yönelik ayrıca özel burslarının olduğundan bahsetti. Aynı zamanda Kampüs ve Yurt Bölgesinde şimdiye kadar Kıbrıs da eşi ve benzeri olmayan bir açık hava sinemasının da faaliyete geçeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammet
Muhammet - 5 yıl Önce

Nolur bakanlik 9. SINİFLARİDA GECİRSİN

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1