banner2
banner34

3 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Polis, iskele, Güzelyurt ve Beyarmudu'nda gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 3 kişiyi tutukladı

3 kişi uyuşturucudan tutuklandı
banner45
banner46

Polis, iskele, Güzelyurt ve Beyarmudu'nda gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 3 kişiyi tutukladı.


Polis Basın Bülteni’ne göre, İskele’de dün saat 19:00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucu, S.A.(E-24)'nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.  S.A tutuklandı.


Güzelyurt’da ise gün saat 22.00 sıralarında polis tarafından şüpheli vaziyette tespit edilen B.K.N.(E-25)’nin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 300 mlgr ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. B.K.N tutuklandı.

banner37
 

Öte yandan Beyarmudu’nda, ise saat dün 15:00-16:20 saatleri arasında Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğü ekipleri tarafından S.Y.(E-23)’nin ikametgahında yapılan aramada, içerisinde MDMA türü uyuşturucu madde bulunduğuna inanılan 32 adet hap bulunarak emare olarak alındı. S.Y. tutuklandı.

Her üç olayda da polis soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1