banner2
banner34

Gerçek Alymbekov’da saklı

Girne’de Rix Abaras Sitesi’nde ikamet eden Kırgızistan uyruklu 27 yaşındaki Sadyrbek Alymbekov, kaldığı apartmanın önünde dün sabah saatlerinde ağır yaralı vaziyette bulundu. Olayın nasıl yaşandığına ilişkin ne görgü tanığı var ne de net bir bulgu

Gerçek Alymbekov’da saklı
banner45
banner46

Girne’de 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan Rix Abaras Sitesi’nde bir apartmanın 2. Katında ikamet eden Kırgızistan uyruklu 27 yaşındaki Sadyrbek Alymbekov, kaldığı apartmanın önünde, beton zeminde dün ağır yaralı vaziyette bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada Alymbekov, ilk tespitlere göre, kaldığı apartmanın üst katından düşerek ağır yaralandığı bilgisi verildi.

Ayrıca, Alymbekov’un boyun ve göğüs kısmında bıçak darbeleri de olduğu öğrenildi.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Erol Uçaner, sosyal medya hesabı üzerinden Sadyrbek Alymbekov’un ameliyat anına ilişkin birden çok fotoğraf paylaştı.

Dr. Uçaner’in “Tam bir vahşet” başlığı altında paylaştığı fotoğrafların üzerine yazdığı “Bıçaklanıp, boğazı kesildi ve yüksekten atıldı” ifadeleri ise dikkat çekti.

Ameliyat edildi

Kaldığı apartmanın önünde ağır yaralı vaziyette bulunan Sadyrbek Alymbekov, olay yerine giden “112 Acil Servis” ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne götürüldü.

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Alymbekov, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, ameliyata alındı.

 

Kimse görmedi, duymadı

banner37
Sadyrbek Alymbekov’un kaldığı apartmanın önüne ne zaman ve nasıl düştüğüne ilişkin henüz bir görgü tanığına ulaşılamadı.

Sadyrbek Alymbekov’un arkadaşları ise yaşanan olay karşısında edata şok oldu.

Alymbekov’un bazı arkadaşları, haberi alır almaz olay yerine gitti, arkadaşının başına gelenleri duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Sadyrbek Alymbekov’un aynı apartmanda ikamet eden komşuları da olaydan haberdar değil.

 

Uçaner tıbbi müdahaleyi sosyal medyadan paylaştı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Erol Uçaner, sosyal medya hesabı üzerinden Sadyrbek Alymbekov’un ameliyat anına ilişkin birden çok fotoğraf paylaştı.

Alymbekov’un “boğazının kesildiğini” ve “yüksekten atıldığını” ifade eden Dr. Uçaner, Kulak Burun Boğaz, Cerrahi ve Üroloji servisi hekimlerinin hastaya müdahale ettiğini yazdı.

 

Polis Alymbekov’un kendine gelmesini bekliyor

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, Sadyrbek Alymbekov’un yaşadığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Polisten yapılan açıklamada, henüz olayı aydınlatacak bir bilgiye ulaşılamadığı kaydedilirken, Alymbekov’un ifadesinin alınması için uyanmasının beklendiği belirtildi. Polisten dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise Alymbekov’un kendini yaraladığı belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1