banner2
banner34

Özelleştirmeden korkmamak lazım

Gazimağusa Limanlar Dairesi eski müdürü Serdar Canaltay, limanlar konusunda mesleki tecrübelerini ve düşüncelerini Havadis okurları ile paylaştı. Limanlara gereken ilginin gösterilmediğini savunan Canaltay, önemli açıklamalarda bulundu

Özelleştirmeden korkmamak lazım
banner45

Gazimağusa Limanlar Dairesi eski müdürü Serdar Canaltay, 2015-2018 yılları arasında TC-KKTC arasında yapılan protokolde özelleştirmeye dair maddenin bulunduğunu ancak henüz bu konuda bir ilerleme kaydedilmediğini belirtti.

Limanların günün koşullarına göre iyileştirilmesi ve modern bir yapıya kavuşturulması gerektiğine vurgu yapan Canaltay, “Özelleştirmeden korkmamak lazım. Hükümet gerekli yatırımı yapmayacaksa limanların özelleştirilmesi gerekmektedir” dedi.

 

banner37
“Yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalıştım”

Serdar Canaltay, Gazimağusa Limanlar Dairesi Müdürlüğü görevini süresinde kısıtlı bir bütçeye sahip olmalarına rağmen yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

Müdürlük yaptığı görev zarfında personeli ile hep iyi ilişkiler içerisinde olduğunu kaydeden Canaltay, personelini evlatları gibi gördüğünü ve her birinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını, onların çalışma koşullarını en üst seviyeye çıkarabilmek için elinden geldiğini yaptığını belirtti. Canaltay, daire personeline bugüne kadar kendisine ve işlerine gösterdikleri saygı ve sevgisi için Havadis aracılığı ile bir kez daha teşekkür etti.

Ali ELMAS/ Havadis

Haberin devamı için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1