banner2
banner34

O Ses Türkiye kadrosu hazır

Yeni sezonda seyircisi ile buluşacak olan 'O Ses Türkiye' programı için Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz’da oluşan jüri ekibi kuran Acun Ilıcalı önceki akşam Baltalimanı Angel Blue'da yemek verdi.

O Ses Türkiye kadrosu hazır
banner45
banner46

Güzel bir heyecan yaşadığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Çok güzel, eğlenceli bir ekip kurduk. Seyircileri güzel bir şov bekliyor. Beyazıt'la benim çok eski dostluğum var. Seda Hanım'da yıllardır ekranlarda ve çok seviliyor. Bu ekibi görüpte heyecanlanmamak elde değil" dedi. 

Acun Ilıcalı'dan para istemediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, "Ben ve Seda artık emeklilik dönemindeyiz. Bizim sigorta prim ve günlerimiz doğru ve tam yatırsın Acun, başka bir şey istemiyoruz" demesi üzerine Seda Sayan gülme krizine girdi.

banner37
Yurt dışına yerleşeceği yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Beyazıt Öztürk, "Çıkan haberler külliyen yalan. Ev aldığım yok. 'O Ses Türkiye' yarışması var, 'Beyaz Show' devam edecek. Onun için doğru yapılmış haberler değil" diyerek açıklık getirdi.

Ablası Hülya ve kız kardeşi Derya Açıkgöz'le iş birliğini sonlandıran Hadise, yaşanan olaylar ile ilgili olarak, "Sıkıntı yok desem, yalan olur. Kız kardeşlerim ile iş birliğimizi bitirdim. Fakat çıkan haberlere şaşırıyorum. Çünkü kimse kimseye bir dava açmadı. Onlar benim ailem, canlarım. Biz şu an zor bir dönemden geçiyoruz ama bu günleri de aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Gözleri dolan Hadise daha sonra "Ben her Türk vatandaşı gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım ve sonra dava açtığım yazılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir dava varsa bulun çıkarın. Dava kesinlikle söz konusu değil, fakat iş birliğimiz bir daha açılmamak üzere kapandı" dedi. 

Son dönemde aktif bir şekilde sosyal medya kullanan ve son paylaştığı fotoğraftaki estetik yorumları ile ilgili sorulara Hadise, "Biz sanatçılar tabiki ufak tefek dokunuşlar yaptırıyoruz, onun için ne görüyorsanız o başka bir şey söylemem" dedi. EMRAH AKÇAAY

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1