banner2
banner34

Altın renkli Panamera trafikten men edildi

Alman polisi, altın kaplama gibi görünen Porsche marka bir otomobili trafikten men etti ve gerekçe olarak diğer sürücüleri rahatsız ettiğini belirtti.

Altın renkli Panamera trafikten men edildi
banner45

 

banner37
Modifiye meraklısı otomobil sahipleri araçlarının dikkat çekici olması için elinden gelen herşeyi yapabiliyor.Hatta bazıları araçlarını altınkaplama gibi gösterebiliyor. Almanya’da yaşayan bir kişi de PorschePanamera aracını altın renginde kaplamıştı.

Altın renkli Porsche Panamera, Alman polisi tarafından trafikten men edildi. Bu durumun sebebi olarak trafikteki diğer sürücülerin aracın renginin diğer sücürülerin gözünü alması gösterildi.

 


Almanya’da daha önce Lamborghini aynı gerekçeyle trafikten men edilmişti. Aracın sahibi polis yönergeleri doğrultusunda aracının kaplamasını söktürmüş ve sonrasında aracına kavuşmuştu. Benzer bir sürecin Panamera’da da yaşanması muhtemel.

Polis daha önce uyardığı araç sahibinin kaplamaları sökmek için çaba göstermediğini ve bu nedenle aracı trafikten men ettiğini açıkladı. Almanya’da bu tarz kaplamalar ortalama 2.500-5.000 euro fiyatlarla kaplanıyor.

Araçların bu şekilde kaplanması ülkemiz dahil olmak üzere birçok ülkede yasak.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1