banner2
banner34

Yeni Volkswagen Golf ortaya çıktı

Bir zamanlar en çok satılan otomobil modellerinden Volkswagen Golf, kamuflajsız olarak görüntülenen Mk8 versiyonuyla ortaya çıktı.

Yeni Volkswagen Golf ortaya çıktı
banner45
banner46

Alman üretici Volkswagen, otomobil severlerin merakla beklediği Golf Mk8’i Cenevre Otomobil Fuarı’nda göstermese de, yeni ortaya çıkan bu en net görüntülerle birlikte 2020 Volkswagen Golf’ün tanıtımı yapılmış kadar oldu. Test edildiği esnada farklı renklerle karşımıza çıkan 2020 Volkswagen Golf, artık dünya prömiyerini gerçekleştirmeye hazır görünüyor.

 

banner37
2020 Volkswagen Golf’ün tasarımına baktığımızda genel yapı itibariyle selefine olan benzerliğini koruduğunu görüyoruz. Fakat yeniden elden geçirilen ön tampon, yeni ön farlar ve kaput üzerindeki çizgiler, sekizinci nesil Volkswagen Golf’ün yeni tasarım diliyle geldiğini gösteriyor.

Bunun yanı sıra aracın omuz çizgisinin de bir miktar yükseltildiği göze çarparken, yeni grafiklere sahip stop lambalarıyla birlikte bagaj spoiler’ının da bir miktar genişlediği fark ediliyor. Yan aynaların biraz daha aşağıya tutturulmuş olması da fark edebildiğimiz detaylar arasında.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1