banner2
banner34

Cocu'dan istifa açıklaması!

Fenerbahçe teknik direktörü Cocu, Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup oldukları mücadeleyi değerlendirdi. Cocu, alınan ağır mağlubiyet sonrasında sinirli ve üzgün olduğunu açıkladı.

Cocu'dan istifa açıklaması!
banner45
banner46

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 4-1'lik Dinamo Zagreb yenilgisine ilişkin, "Oynadığımız oyunun bu şekilde olmasından dolayı çok büyük hayal kırıklığı içerisindeyim ve çok sinirliyim." dedi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda deplasmanda Dinamo Zagreb ile oynadıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Hollandalı teknik adam, rakibi oyunundan dolayı tebrik etti.

Cocu, bu aşamada kendi oyunlarıyla ilgili bir şeyler söylemeleri gerektiğini belirterek, "Eğer biz Fenerbahçe'ysek bugün oynadığımız gibi oynayamayız, oynamamalıyız." ifadesini kullandı.

banner37

Taraftarlardan özür dileyen Cocu, "Son derece kötü olarak değerlendirebileceğimiz bir performans gösterdik. Rakibimiz gerçekten çok iyi bir maç çıkardı, ama biz kendi oyunumuza baktığımızda Fenerbahçe gibi bir kulüpteki beklentilerden çok uzak bir oyun sergilediğimizi gördük." diye konuştu. 

Beşiktaş derbisini kendisi için kader maçı olarak görüp görmediğine ilişkin soruya Cocu, "Ben herhangi bir şeyin kararını vermiyorum. Ben tüm enerjimi kulübe ve oyunculara nasıl aktarırım onu düşünüyorum." cevabını verdi.

Cocu, pazartesi günü Beşiktaş'la yapacakları derbi konusunda, "Ligde bizim için çok önem taşıyan bir maça çıkacağız. İsteğimiz, kendi sahamızda Beşiktaş karşısından galibiyetle ayrılmak." değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 07:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1