banner2
banner34

Dünya Kupası öncesi büyük şok!

İspanya Futbol Federasyonu, Real Madrid'le anlaşan Julen Lopetegui'nin milli takımdaki teknik direktörlük görevine son verildiğini açıkladı. Matadorlar'ı turnuvada Fernando Hierro çalıştıracak.

Dünya Kupası öncesi büyük şok!
banner45

Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2018 Dünya Kupası'nın başlamasına yalnızca 1 gün kala İspanya Milli Takımı büyük bir şokla sarsıldı.

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales, bugün düzenlediği basın toplantısıyla takımı Temmuz 2016'dan bu yana çalıştıran Julen Lopetegui'nin görevine son verdiklerini açıkladı.

REAL MADRID'LE ANLAŞMIŞTI

Real Madrid, dün yaptığı resmi açıklamayla 51 yaşındaki teknik adamın Dünya Kupası sonrası takımın başına geçeceğini duyurmuştu.

Ne var ki Lopetegui'nin İspanyol deviyle yaptığı bu anlaşma federasyon yetkilileri tarafından hoş karşılanmadı.

"5 DAKİKA ÖNCE DUYDUM"

banner37
Bugünkü basın toplantısında Lopetegui'nin Real'le anlaştığını kulübün resmi açıklamasından 5 dakika önce öğrendiğini söyleyen federasyon başkanı Rubiales, İspanyol teknik adamla yollarını bu yüzden ayırdıklarını kaydetti.

Lopetegui'nin kendi bilgileri dışında birtakım görüşmeler gerçekleştirdiğini ve bunun kabul edilemez olduğunun savunan Rubiales, yeni hocanın kim olacağıyla ilgiliyse net bir şey söylemekten kaçındı.


YENİ HOCA HIERRO!

Real'le birlikte kendi ülkesinde ilk defa La Liga tecrübesi yaşayacak olan Lopetegui, İspanyol milli takımının başında çıktığı 20 maçta 14 galibiyet ve 6 beraberlik elde etmişti.

İspanya'yı bu turnuvada çalıştıracak isminse sportif direktör Fernando Hierro olacağı açıklandı.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 05:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1