banner2
banner34

Yıldız forveti alıyor! 25 milyon Euro...

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, transfer işine hızlı başladı...

Yıldız forveti alıyor! 25 milyon Euro...
banner45

Teknik Direktör sorununu bu hafta çözecek olan Ali Koç ve yönetimi, takım içindeki operasyonu da yapacak ve yeni oyunculara imzaları bayram sonrası attıracak. Yeni golcü ise belli oldu... İşte o detaylar...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, öncelikle forvet mevkiine transfer yapmayı planlıyor. Listede Barcelona’nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer ilk sırada yer alıyor.

Comolli, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan İspanyol golcü Soldado da Alcacer ile ilgili Comolli’ye olumlu yönde rapor verdi.

banner37
Geçen sezon ligden düşme tehlikesi yaşayan Premier Lig temsilcisi Southampton gelecek sezon ligde daha iyi sonuçlar elde etmek için Paco Alcacer için devreye girdi. Ancak Başkan Ali Koç’un Barcelona ile olan iyi ilişkisi bu transferde F.Bahçe’yi bir adım öne çıkarıyor. Transfer piyasasında iyi bağlantıları olan Comolli, seçeceği oyuncuları özel bir istatistik sisteminin filtresinden geçiriyor.

Özellikle hücum oyuncularını ‘pozisyon yaratma’ verileriyle seçtiği biliniyor. Charlie Adam, Jordan Henderson ve Stewart Downing, bu konuda bir önceki sezon oldukça yüksek verilere sahip oyunculardı.

Alcacer, bu sezon Ernesto Valderde yönetimi altında Barcelona’da iyi bir performans sergileyememişti. Özellikle Griezmann transferinin gerçekleşmesi durumunda, Barcelona’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki forvet bu sezon La Liga’da 17 maça çıkarken 4 gol atıp 4 asist yaptı. Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan İspanyol golcü, 2016 senesinde Valencia’dan 25 milyon euroya transfer edilmişti. (Akşam)

Fenerbahçe'nin ilgilendiği belirtilen bir başka oyuncu ise defansta görev yapan Dante... Brezilyalı oyuncu geçen sezonu Nice'te tamamladı ve 1 gol kaydetti. Dante'nin golünü izlemek için videoya tıklayınız...

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1