banner2
banner34

Galaxy Note 9 özellikleri ve fiyatı!

Güney Koreli şirketin lansmanına çok az bir süre kala Samsung Galaxy Note 9’un özellikleri ve fiyatı sızdı. Samsung bu sefer iddialı yenilikler ve zengin kutu içeriği ile kullanıcılarını şaşırtacak gibi görünüyor. İşte Galaxy Note 9’un özellikleri, fiyatı ve detayları...

Galaxy Note 9 özellikleri ve fiyatı!
banner45

Lansmanı önümüzdeki Perşembe günü New York'ta gerçekleşecek olan ve büyük ilgiyle beklenen Samsung Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Wan997 adlı bir Reddit kullanıcısı, bir Samsung çalışanından elde ettiğini söylediği bilgileri internette yayınladı! Buna göre Note 9 Value Pack kutu içeriği gün yüzüne çıktı. Samsung cihazı ön sipariş veren kullanıcılara299 dolar değerindeki AKG Y50 BT kablosuz kulaklık veya 15.000 Fortine Bucks hediye edecek. Bu iki hediye alınmadığı taktirdeyse, ön sipariş veren kullanıcılara 99 dolarlık bir indirim uygulanacak. İşte detaylar...

 

REDDIT KULLANICISININ PAYLAŞIMI!

Ön siparişe özel olarak sunulacak olan Value Pack‘in içerisinde ayrıca bir HDMIkablo bulunduğunu da görmekteyiz. Kullanıcıların gönlünde taht kurmak isteyen Samsung, satış stratejisiyle hem kendi cebini doldurmak, hem de kullanıcıların yüzünü güldürmek istiyor.

Yenilen S-Pen gibi daha birçok özellikle karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy Note 9, 6.4 inç’lik ekranıyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak. Bunun yanında, akıllı kamera özelliği sayesinde de birbirinden kaliteli fotoğraf karelerini otomatik yakalacak olan Note 9, kamerasıyla da çok konuşulacak.

- Samsung farklı renk seçeneklerine sahip S-Pen'leri satışa sunacak

- S-Pen, yalnızca 40 saniyelik şarjla 30 dakika çalışacak

- S-Pen'in üzerindeki buton deklanşör görevi görecek ve bu düğmeye çift basılması durumunda, kamera modlarını değiştirecek

- Galaxy Note 9, Note 8'in kılıflarına sığabilecek

Hakkındaki resmi bilgiler perşembe günü açıklanacak olan Samsung Galaxy Note 9, Reddit kullanıcısının duyurduğu kampanyalar ve özelliklere sahip olacak mı, kısa zaman içinde ortaya çıkacak.

banner37

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 ÖZELLİKLERİ

Note 9, 6.4 inç büyüklüğünde QHD+ sAMOLED ekrana sahip olacak. Gücünü Snapdragon 845 / Exynos 9810 yonga setinden alacak olan telefonda minimumda 128 GB maksimumda ise 512 GB dahili depolama birimi yer alacak. 4.000 mAh kapasiteli bataryası ile gün boyu dolu dolu kullanım süresi sunacak olan Note 9’da 6 GB RAM bulunacak.

Telefonun arka bölümünde 12 Megapiksel f/1.5 + 12 Megapiksel f/2.4 çift kamera kurulumu yer alacak. Note 9’un Selfie yani ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Note 9’un f/1.5 diyaframlı arka kamerasının düşük ışık performansını şimdiden merak ediyoruz. Galaxy S9’un üzerine koyarak Note 9’u geliştiren Samsung, yenilenmiş S-Pen ile farklı bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Son olarak telefonda stereo AKG hoparlörlerin olacağını belirtelim. Kutu içeriğinde de AKG imzalı kablolu kulaklığın olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NOTE 9 FİYATI NE KADAR OLACAK?

Perşembe günü resmen tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı şimdiden sızdırıldı. Geçmişte birçok akıllı telefon daha piyasaya sürülmeden hakkında isabetli yorumlar yapan Roland Quandt, Samsung Galaxy Note 9 için de saatler önce iki tweet attı. Yeni akıllı telefonun İngiltere fiyatını paylaşan Quandt'ın tahminleri doğruysa, Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ülkemizde el yakacak.

128 GB'lık Galaxy Note 9'un piyasaya 899 sterlin yani 6.100 TL fiyat etiketiyle sürüleceğini açıklayan Quandt, 512 GB'lık Galaxy Note 9'un ise 1.099 sterlin yani 7.500 TL barajında olacağını belirtti. Tabii fiyatın Türk lirası karşılığında, ülkemizde eklenecek vergilerin payı bulunmuyor. Vergilerle birlikte fiyatın hangi seviyelere yükseleceği kısa zaman sonra ortaya çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1