banner2
banner34

Realm Royale nedir, ücretsiz nasıl indirilir?

Son yıllarda gelişen oyun teknolojisi ile adından sıkça söz ettiren Realm Royal, Hi Rez tarafından geliştirilen bir Battle Royal Oyunudur. Satış rekorları kıran ve diğer Battle Royal oyunlarından farklı bir oyundur. Peki Realm Royale nasıl indirilir? Sistem gereksinimleri nelerdir?

Realm Royale nedir, ücretsiz nasıl indirilir?
banner45
banner46

Oyun severlerin de bildikleri ve daha önce piyasaya sürülen Paladins isimli oyundan etkilenerek geliştirilen Realm Royale, temelde PlayerUnkown’s Battlegrounds ve Fortnite tarzı bir Battle Royale oyunu. Yani oyuncular, Realm Royale girdiklerinde, ellerinde hiçbir silah olmadan hep birlikte kapalı bir bölgeye atılıyorlar ve sonrasında çevreden materyaller toplayarak, diğer rakiplerini egale etmeye çalışıyorlar. Onlarca oyuncuyla başlayan Realm Royale’de asıl amaç ise sona kalan oyuncu olabilmek. Diğer Battle Royale oyunlarından farklı olarak, class seçme özelliği bulunduran Realm Royale, böylece oyuncular arasında farklılıkların ve oyun içi çeşitliliğin renklenmesini sağlıyor. Diğer oyunlarda tek tip karakter türü bulunurken, çok farklı class’lar hazırlayan Hi-Rez, böylece oyun içi çeşitliliği artırarak, daha eğlenceli bir oynanışın ortaya çıkmasını sağlıyor.

REALM ROYAL NEDİR?

 

Diğer Battle Royale oyunlarından farklı olarak, class seçme özelliği bulunduran Realm Royale, böylece oyuncular arasında farklılıkların ve oyun içi çeşitliliğin renklenmesini sağlıyor. Diğer oyunlarda tek tip karakter türü bulunurken, çok farklı class’lar hazırlayan Hi-Rez, böylece oyun içi çeşitliliği artırarak, daha eğlenceli bir oynanışın ortaya çıkmasını sağlıyor. Realm Royale’de oyuncular isterlerse klasik silahlarla yol alabilecekleri gibi kendi silahlarını da ortaya çıkarabiliyorlar. Böylece daha kişiselleştirilmiş karakterlerle yola devam eden Realm Royale, çeşitli binek hayvanlar sunmasıyla da kendine çekmeyi başarıyor. Diğer oyunlarda tek tip karakter türü bulunurken, çok farklı class’lar hazırlayan Hi-Rez, böylece oyun içi çeşitliliği artırarak, daha eğlenceli bir oynanışın ortaya çıkmasını sağlıyor. Realm Royale’de oyuncular isterlerse klasik silahlarla yol alabilecekleri gibi kendi silahlarını da ortaya çıkarabiliyorlar. Böylece daha kişiselleştirilmiş karakterlerle yola devam eden Realm Royale, çeşitli binek hayvanlar sunmasıyla da kendine çekmeyi başarıyor.

OYUN NASIL İNDİRİLİR?

Tamamen ücretsiz olan Realm Royale ve belirttiğimiz gibi çeşitli indirme merkezleri ve oyun sistemini barındıran Steam platformu üzerinden rahatlıkla indirme sağlayarak hemen oyunu oynama şansına sahip olabilirsiniz. Oyunda çok çeşitli hikaye ve senaryo modları yer alırken, bu tarza benzeyen diğer battle royale oyunlarında da  yer alan ve adeta geniş çaplı bir haritaya yer almaktadır. Realm Royale’da  savaşmak için kullanılan at gibi binekler de yer alıyor ve doğrudan üstlerine binip kullanmak mümkün olmaktadır. Realm Royale oyunu herkes tarafında ücretsiz olarak indirip deneyebiliyor. Oyunun toplam boyutu yaklaşık 5 GB civarında.

İndirmek İçin Tıklayınız...

REALM ROYAL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Minimum Sistem Gereksinimleri

- İşletim Sistemi: Windows 7, 64-bit

- İşlemci: Intel Core i5-2320 CPU  3.00 GHz (4 CPUs), ~3.0GHz

banner37
- Bellek: 6 GB RAM

- Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GTX 555

- DirectX: 11

- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

- İşletim Sistemi: Windows 7, 64-bit

- İşlemci: Intel Core i5-2320 CPU  3.00 GHz (4 CPUs), ~3.0GHz

- Bellek: 8 GB RAM

- Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GTX 555

- DirectX: 11

- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1