banner2
banner34

Cinsel istismar! Karşı koyan infaz ediliyor…

Terör örgütü PKK, kandırarak dağlara götürdüğü çocuklara cinsel istismarda bulundu, yaşananlara karşı koyanlar ise ölüm tehdidine maruz kaldı.

Cinsel istismar! Karşı koyan infaz ediliyor…
banner45

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, terör  örgütüne yönelik soruşturmalar ve operasyonlar sonrası alınan ifadeler, PKK'nın  kirli yüzünü ortaya çıkartıyor.

İfadelere göre, kandırılarak dağlardaki kamplara götürülen çocuklar örgüt elebaşları tarafından cinsel istismara uğradı.

Yaşanan çirkin olaylar sonucu bunalıma giren çocuklar intihar etti,  istismara karşı koyanlar ise örgüt tarafından infaz edildi.

Örgüt elebaşlarından Murat Karayılan'ın da korumalığını yapan "Dilan" adlı terörist, Karayılan'ın tecavüzüne maruz kalması üzerine el bombasıyla  intihar etti.

banner37
ÇOCUKLARA TEHDİT

S.A. adlı 19 yaşındaki terörist ise uğradığı tecavüzü üst yönetime  aktardı, bunun üzerine infazla tehdit edildi. Yaşananların ardından hücreye kapatılan S.A, burada da 12 örgüt mensubunun cinsel istismarına uğradı.

Bölücü örgütün kamplarında yaşları 9'a kadar inen çocuklar, kadın teröristler tarafından çeşitli bahanelerle korkutularak örgütün çirkin  eylemlerine karşı koymamaları için yönlendirildi.

Kamplarda ahlak dışı fiiller, erkek çocukların istismarıyla da sürdü.  Örgüt, yaşanan istismarlara dayanamayarak hayatlarına son veren çocukların çıkan çatışmalarda öldükleri yalanını uydurdu.

KCK Yürütme Konseyi üyesi Duran Kalkan'ın, küçük yaştaki kızları  istismar ettiği, örgüt üyesi kızlarla çekilen samimi fotoğraflarıyla ortaya  kondu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1