Fileleftheros gazetesi, Rum Ağır Ceza Mahkemesi’nin dünkü duruşmada çerçevesinde, Alman emlakçının davasında “dava içerisinde yeni bir davanın” yürütülmesine karar verildiğini yazdı.

Alman emlakçının ifadesinin yasa dışı yöntemle alındığını savunarak “dava içerisinde dava” talebinin savunma makamı tarafından talep edildiğini yazan gazete, Rum Ağır Ceza Mahkemesi ekim ayı içerisinde, bir önceki “dava içerisindeki davada Κunzel’in bagajlarındaki aramanın ve eşyalarına el konulmasının Anayasa'ya aykırı bir şekilde yapıldığına karar verdiğini anımsattı.

Rum basını yazdı: Uçuş güvenliği kuruluşundan Türkiye’ye yönelik ihlal iddiası
Rum basını yazdı: Uçuş güvenliği kuruluşundan Türkiye’ye yönelik ihlal iddiası
İçeriği Görüntüle

Habere göre iddia makamı ise karara karşı çıkarak gerekli olan yasal tedbirlerin alınabilmesi amacıyla gerekli incelemenin yapılması için zaman istedi.

Sonraki duruşmaların, 5, 6 ve 7 Kasım tarihlerinde yapılmasına da karar verildi.

Muhabir: Emrah Kınacı