Karaoğlanoğlu’nda üç kişi uyuşturucudan tutuklandı

KIBRIS

Karaoğlanoğlu’nda üç kişi, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandı. 
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün Karaoğlanoğlu’nda Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu J.O.C.’nin (E-22) tasarrufunda 30 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Bahse konu şahısın ikametgahında yapılan aramada ise yaklaşık 100 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha bulunarak emare olarak alındı. 
Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu tespit edilen M.O.S.(E-33) ve M.K.(E-31), Girne’de tespit edilerek bulundukları araç içersinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmış olup bahse konu şahıslar tutuklandı.
Akabinde M.K.’nin (E-31) kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; yaklaşık 10 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 3 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.
M.O.S.’un (E-33) kalmakta olduğu ikametgahta yapılan armada ise  yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 10 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.