Vatandaşa çağdaş bir sistem için iş birliği çağrısı!

KIBRIS

İşbirliği çağrısına 17 bin kişiden geri dönüş olması bakanlığı memnun etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği’nde yapılan tüm işlemlerle ilgili araç sahiplerini önceden bilgilendirmek amacıyla “Araç Kayıt Bilgilendirme Sistemi” adı altında başlatılan yeni uygulamadan memnun.

Haber Kıbrıs Haber Merkezine konuşan Bakanlık yetkilileri vatandaşa çağdaş bir sistem için işbirliği çağrısı yapıldığını ve ilk günde geri dönüşümün 17 bin olduğunu belirttiler.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği’nde yapılan tüm işlemlerle ilgili araç sahiplerini önceden bilgilendirmek amacıyla “Araç Kayıt Bilgilendirme Sistemi” adı altında yeni bir uygulama başlatıldı.

Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Şubesi tarafından araç sahiplerine SMS gönderilerek, Araç Kayıt Bilgilendirme Sistemi’ne kayıt olmaları için isim, soyisim, e-posta adresi ve araç plaka bilgilerini, her bilgiden sonra bir boşluk bırakarak, 1300’a SMS olarak göndermeleri istendi.

Bu ücretsiz servis sayesinde bilgiler kayıt altına alınarak, seyrüsefer ve muayene gibi işlemlerin tarihi yaklaştığında araç sahiplerinin  SMS yoluyla bilgilendirileceği bilgisi verildi..

Haber Kıbrıs Haber Merkezine konuşan Bakanlık yetkilileri birinci gün yapılan çağrıya vatandaşın geri dönüşünden memnun kaldıklarını bildirdiler. Bakanlık yetkilileri vatandaşa çağdaş bir sistem için yapılan  işbirliği çağrısına geri dönüşümün 17 bin olduğunu belirttiler, Bakanlığın başlattığı bu ücretsiz servis uygulamasına vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını bugün ve sonraki günlerde de bu ilginin artarak devam edeceğini umduklarını söylediler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.