Michael Schumacher'den güzel haber!

YAŞAM

2013'te Alpler'de geçirdiği kayak kazasından beridir komada bulunan dünyaca ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme...

6 yıl önce geçirilen elim kazanın ardından Alman pilotun sağlık durumu, iyileşip iyileşmeyeceği konusunda büyük bir merak vardı...

Ailenin gizlilik konusundaki katı tutumu sebebiyle, Schumacher'in sağlık durumu hakkında bilgi alınamıyordu.

2016 yılında Schumacher ailesinin avukatı Felix Damm, F1 pilotunun sağlık durumunu haberleştiren Alman dergisi Bunte'ye gizlilik ihlali sebebiyle dava açmıştı.

İsviçre'de Cenevre Gölü'ndeki evinde tedavisi süren Alman pilot 7/24 gözetim altında.

Alman yayın kuruluşu Bunte, Schumacher'in koyu renkli bir helikopterle Majorca Adası'ndaki Port d’Andratx'ye getirildiğini aktardı. Villa Yasmin olarak da bilinen lüks villa daha önce Real Madrid spor kulübü başkanı Florentino Perez'e aitti. Deniz manzaralı villada 2 yüzme havuzu, bir büyük bahçe, helikopter sahası bulunuyor.

Schumacher'in eski patronu Ross Brawn ise onu sık sık ziyaret ediyor. Brawn BBC'ye yaptığı açıklamada ailesinin ona çok iyi baktığını söyleyerek, "Hepimiz gelecekte bir çözümün bulunacağı konusunda iyimseriz; ileride güzel günler gelecek" demişti.

50 yaşındaki efsane, 24 saat kontrol altında tutuluyor. Öte yandan Schumacher'in iyileşeceği konusunda bir sinyal de şimdiye kadar verilmemişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.