Türkiye Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulunduğu kentte, Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir inşaat alanında hortum oluştu.
Hortum, inşaat işçilerinin kaldığı iki konteyneri parçaladı. Konteynerlerde bulunan beş işçi savruldu.
İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
-Antalya Valisi’nden hortum açıklaması: “Çok enteresan bir doğa olayı ile karşı karşıyayız”
Bölgede, incelemelerde bulunan Antalya Valisi Hulusi Şahin, hortumda iki konteynerin parçalandığını ve içlerinde bulunan beş işçinin savrulduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Maalesef 2 işçimiz olay yerinde 2 işçimiz de kaldırıldıkları hastanede vefat ettiler. Bir işçimiz yaralı durumu hafif. Çok enteresan bir doğa olayı ile karşı karşıyayız. Çünkü şehrin herhangi başka bir yerinde fırtına, hortum ihbar edilmedi. Civarındaki binalarda bir şey yok ama sadece bu alanda iki konteyneri paramparça eden bir hortumla karşı karşıyayız.”




