Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, son günlerde yayınlanan anket sonuçlarını değerlendirdi. Ataoğlu, bu anketleri bir algı operasyonu olarak nitelendirerek, Demokrat Parti'nin her zaman olduğu gibi sandıkta gücünü göstereceğini ifade etti.

Ataoğlu, "Bu filmi daha önce de çok izledik. DP'nin baraj altı gösterildiği birçok anket hatırlıyorum. Ancak her zaman olduğu gibi Demokrat Partililer, sandıkta bu anketlere cevabını net bir şekilde vermiştir" dedi.

Ülkemizde birçok kesim tarafından, özellikle Kıbrıs konusundaki duruşu, inancı ve savundukları her geçen gün daha da kabul görürken, Kıbrıs Türk halkının refahını, güvenliğini, huzurunu savunan bir yönetim anlayışıyla bir dünya lideri haline gelen KKTC kurucu Cumhurbaşkanı merhum liderimiz Rauf Raif Denktaş’ın ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir parti olan DP’nin baraj altı gösterilmesinin tamamen bir algı oyunu olduğunu belirten Ataoğlu, DP’nin her geçen gün daha da güçlendiğini ve bugün de seçime en hazır parti konumunda olduğunun altını çizdi.

"DP’LİLER SANDIKTA CEVABINI VERECEKTİR"

Gönyeli-Alayköy Belediyesi'nden street ball turnuvası ve kültürel etkinlikler Gönyeli-Alayköy Belediyesi'nden street ball turnuvası ve kültürel etkinlikler

Koalisyon hükümeti içinde en çok icraat yapan, halkın refahına ve geleceğine katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirmiş bir parti olduklarını vurgulayan Ataoğlu, "DP’liler, KKTC’ye sonuna kadar inanan, Kıbrıs Türk halkının geleceğini kendilerine dert edinen, milli ve manevi değerlerine bağlı, sessiz görünen ancak demokratik düzene olan saygınlığını sadece sandıkta ifade eden bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, partililerimiz her zaman olduğu gibi, bu ve benzer anket sonuçlarına cevabını sandıkta vermiştir ve vermeye devam edecektir" dedi.

Ataoğlu, Demokrat Parti'nin seçimlere her zaman olduğu gibi bugün de en hazırlıklı parti olduğunu vurgulayarak, anketlerin yaratmaya çalıştığı algıya karşı partililerin sandıkta güçlü bir yanıt vereceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim