Gazimağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, “Adım Adım Mağusa” ziyaretleri kapsamında sağlık kurumlarında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanların görüşlerini dinleyen Bozkurt, göreve gelmesi hâlinde hastane randevularına gitmekte güçlük çeken ileri yaştaki vatandaşlara belediye olarak ulaşım desteği sağlayacaklarını açıkladı.

SAĞLIK HİZMETLERİNE ERİŞİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ
Sağlık hizmetlerine her yaşta erişebilmenin fırsat eşitliğinin bir parçası olduğunu vurgulayan Bozkurt, ulaşım güçlüğü yaşayan vatandaşların randevularına gidebilmesini kolaylaştırmanın sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olduğunu belirtti.

EVDEN HASTANEYE, HASTANEDEN EVE ULAŞIM DESTEĞİ
Belediyenin sağlayacağı ulaşım desteği, vatandaşların randevu günü evlerinden alınarak hastaneye götürülmesini ve randevu sonrasında evlerine bırakılmasını kapsayacak.




