Hindistan’ın ev sahipliğinde yer alan İkinci Uluslararası Sürdürülebilir Çevre İçin Tasarım İnovasyonu ve Yönetimi Konferansına (ICDIMSE 2.0), DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman M. Karatepe çevrimiçi olarak katıldı.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, konferansa dünya çapında uzmanlar da katıldı. Konuşmacılar arasında DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resmiye Alpar Atun’un da bulunduğu belirtildi.

DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resmiye Alpar Atun konuyla ilgili açıklamasında, “Fakültemiz sadece teknik bilgi değil; aynı zamanda yenilikçilik, kişisel gelişim ve eleştirel düşünceyi de teşvik eden bir eğitim ortamı sunmaktadır. Uluslararası iş birlikleri ve ortak platformlarda buluşmak vizyonumuzun temel yapı taşlarındandır” dedi.

T&T, KKTC hazinesine 306 milyon 356 bin 590 TL ödeme yaptı
T&T, KKTC hazinesine 306 milyon 356 bin 590 TL ödeme yaptı
İçeriği Görüntüle

Prof. Dr. Atun, bu tür etkinliklerin sürdürülebilir çevre tasarımı alanında farkındalık yaratmak ve yeni stratejiler geliştirmek açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Atun, bir sonraki konferansın DAÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Muhabir: Ö. K.