Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Sarı-Kırmızılılar'ın attığı gol sonrası herkesi korkutan bir olay yaşanmıştı.

Sane'nin golü sonrası gol sevinci için takımarkadaşlarıyla birlikte köşe gönderinin bulunduğu noktaya giden Kazımcan Karataş'a tribünden atılan bir cisim yüzüne isabet ederken oyuncu uzun süre yerde yatmış ve sağlık ekipleri müdahale etmişti.

İstanbul Emniyeti Spor Şube Müdürlüğü Polisleri stat kameralarından çakmağı atan taraftarı tespit etti.

CEZASI BELLİ OLDU

Galatasaray, İspanyol hakem Martinez'i UEFA'ya şikayet etti
Galatasaray, İspanyol hakem Martinez'i UEFA'ya şikayet etti
İçeriği Görüntüle

Fenerbahçe taraftarı M.G. gözaltına alındı ve hakkında "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu'na Muhalefet" nedeniyle yasal işlem yapıldı. M.G. bir yıl spor müsabakalarına giremeyecek.

Muhabir: Emrah Yedek