banner2
banner34

ABD Başkanı Mahsur Kaldı

ABD Başkanı Mahsur Kaldı
banner45

ABD'nin Doğu Yakası ve Washington, yoğun kar yağışının etkisi altında kaldı. Washington ile Maryland ve Virginia eyaletlerinin bazı bölgelerinde okullar ve federal ofislere kar tatili verildi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada gün içinde gerçekleştirilmesi planlanan basın brifinginin de iptal edildiği bildirildi.

banner37
Ulusal Hava Durumu Hizmetleri Biriminden (NWS) yapılan açıklamada, Washington ve çevresinde kar kalınlığının 7 ila 17 santimetre ve rüzgarın hızının saatte 56 kilometreye ulaşmasının beklendiği belirtildi, sürücülere "mecbur kalmadıkça yola çıkmama" uyarısı yapıldı. Bölgedeki Covid-19 test ve aşı merkezleri de yoğun kar yağışı nedeniyle bugün faaliyet göstermeyeceğini duyurdu.

New York ve New Jersey de dahil birçok eyalette sürücüler için 'kar fırtınası' uyarısı yapıldı. Ayrıca binlerce uçuş ya iptal edildi ya da ertelendi. En az 500 uçuş ise rötar yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın uçağı da tipiye yakalandı. Yeni yıl tatili için Delaware'de bulunan Biden, Washinfton DC'ye döndüğünde 30 dakika boyunca uçaktan iniş yapamadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1