banner2
banner34

ABD’de 10 yaşındaki çocuk ters kelepçe ile tutuklandı

ABD’de 10 yaşındaki çocuk ters kelepçe ile tutuklandı
banner45

ABD’de geçtiğimiz günlerde Teksas’ta meydana gelen silahlı saldırıda 19 çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonrasında ‘bireysel silahlanma’ tartışmaları ABD’de yeniden alevlenirken ABD Başkanı Biden silah lobisine karşı mücadele çağrısını yineledi. Robb İlkokulu’nun önündeki anmaya katılan Biden’a birçok vatandaş çağrıda bulundu ve silah alım düzenlemesi ile ilgili bir şeyler yapmasını istedi.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK SİLAHLA TEHDİT ETTİ POLİS ALARMA GEÇTİ

banner37
Tartışmalara konu olan ‘bireysel silahlanma’ ve polis müdahalesi ile ilgili ABD’den tepki toplayan görüntüler geldi.  ABD’li polis Floriada’da beşinci sınıf öğrencisi olan çocuğun Cumartesi günü kısa mesaj yoluyla attığı toplu ateş açma tehdidi sonrası harekete geçti. 10 yaşındaki çocuk elleri ters kelepçeli şekilde polis aracına bindi.

TERS KELEPÇE İLE GÖZALTINA ALINDI

Konu ile ilgili açıklama yapan şerif 10 yaşındaki çocuğun bu davranışın Teksas’taki katliam sonrası mide bulandırıcı olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımızın güvende olduğundan emin olmak her şeyden önemlidir. Okullarımızda kanun ve düzen olacak. Ekibim bu tehdidi araştırmak için bir saniye bile tereddüt etmedi" ifadelerini kullandı. Çocuğun yaşının küçük olması nedeniyle Gençlik Hizmetleri Suç Araştırmaları Bölümü kısa sürede davayı üstlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1