banner2
banner34

Acımasız anne 3 yaşındaki kızını ayının yanına attı

Acımasız anne 3 yaşındaki kızını ayının yanına attı
banner45

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te korkunç bir olay meydana geldi. 28 Ocak'ta genç bir kadın, hayvanat bahçesindeyken, 3 yaşındaki çocuğunu boz ayının bulunduğu bölgenin içine attı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kadının çocuğu havaya kaldırıp, trabzanların üzerine çıkardığı ardından da 5 metrelik mesafeden, ayının bulunduğu bölgeye bıraktığı görüldü.

Kafesindeki boz ayı, çocuğun yere düşmesiyle beraber önce irkildi ardından ise çocuğa doğru yaklaştı. Yetkililer, ayının kız çocuğunu kokladığını ve sonra uzaklaştığını söyledi. Russia Today'de yer alan habere göre, olayın ardından hayvanat bahçesi görevlileri, ayıyı kızın bulunduğu yerden uzaklaştırdı, çocuğu kucaklarına alarak kafesten çıktı.

DURDURMAYA ÇALIŞTILAR

Boz ayının zarar vermediği küçük kızda yüksekten düşme sonucu kafa travması meydana geldi, hastanede tedaviye alındı. Beyin sarsıntısı teşhisi konan çocuğun kafasında açık yara tespit edildi. Çocuğun son sağlık durumunun ise iyi olduğu, gözlem altında tutulduğu bildirildi.

banner37
Hayvanat bahçesinden bir görevli, olayı şu sözlerle anlattı:

"Genç bir kadın, tüm ziyaretçilerin önünde küçük bir kızı bir boz ayının kafesine attı. Hem ziyaretçiler hem de hayvanat bahçesi çalışanları onu durdurmaya çalıştı ama başaramadı.''

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Savcılık, küçük kızı öldürmeye teşebbüs ettiği şüphesiyle harekete geçti, soruşturma başlatıldı. Eğer anne suçlu bulunursa, 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Aile Bakanlığı'ndan pazar yapılan açıklamada, Z.T. adlı kadının evliliğindeki sorunlar nedeniyle destek gördüğü ve psikolojik sorunları olduğu aktarıldı. Çocuğun babasının Rusya'da çalıştığı ve ailesinden uzakta olduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1