banner2
banner34

Bombalı saldırı: 25 ölü, 30 yaralı

Stadyumda düzenlenen intihar saldırısında, hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e, yaralı sayısı da 30'a yükseldi...

Bombalı saldırı: 25 ölü, 30 yaralı
banner45

Bağdat'ta stadyumda intihar saldırısı..
Irak'ın Babil kentinde bulunan bir stadyumda düzenlenen intihar saldırısında,  hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e, yaralı sayısı da 30'a yükseldi 
Saldırının  sorumluluğunu terör örgütü DAEŞ üstlendi
rak'ın Babil kentinde bulunan bir stadyumda futbol maçı  oynandığı sırada düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının  25'e, yaralı sayısının da 30'a yükseldiği bildirildi. 

    Babil İl Meclisi Güvenlik Komitesi Başkanı Felah er-Radi, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, "Stadyum saldırısında ölenlerin sayısı 25'e  yükseldi, 30 kişi de yaralandı." dedi.

banner37
    Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi
    Babil'deki stadyum saldırısının sorumluluğunu terör örgütü DAEŞ  üstlendi.

    Örgüte yakın bir internet sitesinde yer alan açıklamada, Bağdat'ın  güneyindeki el-Hasva (İskenderiyye) bölgesinde Haşdi Şabi unsurlarını hedef alan  bir intihar saldırısı düzenlendiği belirtildi.

    Babil'in kuzeyindeki el-Hasva bölgesinde yerel iki takım arasında  oynanan futbol maçı sırasında, stadyumda intihar saldırısı düzenlenmiş, yapılan  ilk açıklamada saldırıda 15 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı  açıklanmıştı.

    Irak'ın Babil kentindeki kontrol noktasına Mart ayı başında düzenlenen  ve terör örgütü DAEŞ'in üstlendiği intihar  saldırısında da  52 kişi ölmüş,  yaklaşık 100 kişi de yaralanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1