banner2
banner34

İfade verecek

Babası, Düşes Meghan'a karşı ifade verecek.

İfade verecek
banner45

İngiltere’de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın Kraliyet ailesinin ‘üst düzey’ üyeliğini bırakacaklarını açıklaması dünya basınında adeta şok etkisi yaratmıştı. Ancak Kraliçe II. Elizabeth’in onayı ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanan çiftin karşısına bu kez de Meghan Markle’ın babası Thomas Markle çıktı.

İngiltere’de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın Kraliyet ailesinin ‘üst düzey’ üyeliğini bırakacaklarını açıklamıştı.

Olayın ardından Kraliçe II. Elizabeth de torunu ve ailesinin bu kararını onayladığını duyurmuştu. Bu kararla da çift zamanlarını dönüşümlü olarak Kanada ve İngiltere de geçirme kararı almıştı.

Bu dünya gündemine damga vuran olayın fitilini ateşleyenin ise Sussex çiftinin basından ve yalan haberlerden duyulan rahatsızlık olarak ifade edilmişti.

banner37
Sussex Düşesi Meghan, bunun da bir kanıtı olarak Mail on Sunday gazetesine, arasının bozuk olduğu babasına yazdığı mektubu yayımlaması nedeniyle dava açtığını duyurmuştu. Meghan Markle ve avukatları, basınla olan hukuki mücadelesinde iddialarını kanıtlayacak belgeleri mahkemeye sunmuş ve şirketler “gerçek olmayan haberler yapmakla” suçlanmıştı.

Sussex çifti üst düzey görevlerinden ayrılarak yeni bir sayfa açmayı planlasa da medya ile savaşı çiftin planlarına engel olmaya devam ediyor.

Düşesin dava açtığı Mail on Sunday, mektubu olduğu gibi yayınladıklarını ve anlamını değiştirecek hiçbir düzenlemek yapmadıklarını açıklayarak haberlerinin arkasında olduklarını duyurdu.

Mail on Sunday dün yaptığı açıklamada ise, düşesin babası Thomas Markle’ın yanlarında olduğunu ve mahkemede kızına karşı ifade vereceğini duyurdu.

Bu gelişmeler sonrası Sussex çifti ve Kraliyet üyelerinden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1