banner2
banner34

IŞİD, Nazi yöntemleri kullanıyor!

Son araştırmalar terör örgütü IŞİD'in, çocukları doğdukları andan itibaren kendi ideolojileriyle yetiştirmek için Nazi metotları uyguladığını ortaya çıkardı...

IŞİD, Nazi yöntemleri kullanıyor!
banner45

Son araştırmalar terör örgütü IŞİD'in, çocukları doğdukları andan itibaren kendi ideolojileriyle yetiştirmek için Nazi metotları uyguladığını ortaya çıkardı. Raporda, 'İslam Devleti'nin çocuklar ve pedogoji alanındaki eğitim yaklaşımının Nazi Almanya'sının etmenlerini yansıttığı gözlemlendi.' ifadesi yer aldı.

Birleşmiş Milletler'in desteğiyle hazırlanan 'islam Devleti'nin Çocukları' isimli rapor çarşamba günü yayımlandı.

banner37
Raporda, IŞİD'in çocukları doğumdan itibaren 'geleceğin cihtaçıları' olarak yetiştirmek için Nazi metodlarını benimsediği öne sürüldü.

Rapora göre, okullarda ve eğitim kamplarında küçük yaştaki çocuklara toplu infaz videoları izlettiriliyor, ellerine kesik insan başları tutturuluyor ve cinayete teşvik ediliyor.

London menşeli aşırılık karşıtı düşünce grubu Quilliam'a göre IŞİD kısa sürede Irak ve Suriye'de kontrol ettiği noktalarda eğitimi ele almış durumda. IŞİD'in eğitime bu kadar ağırlık vermesinin sebebi ise ikinci kuşak yeni 'cihatçıların' eskilere göre daha güçlü ve uç fikirlere karşı daha dayanıklı olması...

Raporda, şiddeti normalleştirmek için çocuklara zorla toplu infazların, IŞİD videolarının izlettirildiği ve oyuncak silahlarla oynatıldığı belirtiliyor.  

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1