banner2
banner34

İzmir depremi çok sayıda ilde hissedildi

İzmir depremi çok sayıda ilde hissedildi
banner45

İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul

Deprem İstanbul'da da hissedildi. Restoran ve iş yerlerinde panik yaşandı. Zücaciyede bulunan avizeler sallandı. Vatandaşlar panik yaşadı.

Aydın

Deprem Aydın ve çevresinde de hissedildi. Yaklaşık 15 saniye süren deprem vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, vatandaşlar sokağa döküldü. Şu ana kadar gelen bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Denizli

Deprem Ege Bölgesindeki kentlerin birçoğunda hissedildi. Denizli’de hissedilen deprem sonra kentte panik oluştu. Birçok vatandaş kendini dışarıya attı.

banner37
Muğla

Muğla'da depremden sonra vatandaşlar binalardan dışarı çıktı. Bazı binalarda çatlaklar olduğu belirtildi. Jandarma ve polis bölgede tarama çalışması yapıyor.

Marmara Bölgesi

Seferhisar açıklarında 16 kilometre derinlikte yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem Marmara bölgesindeki vatandaşları da sokağa döktü Özellikle Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Yalova'da vatandaşlar deprem sonrası soluğu sokaklarda aldılar

Bilecik

Depremin merkez üssünün Ege Denizi olduğu ifade edilirken, sarsıntı Bilecik ve bazı ilçelerinde de şiddetli şekilde hissedildi.

Manisa

Manisa’da da şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremin başlamasıyla birlikte Manisalılar da cadde ve sokaklara fırladı. Bazı vatandaşların ağladığı görüldü.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1