banner2
banner34

Korkunç ölüm! Havuz örtüsünün altında can verdi!

Korkunç ölüm! Havuz örtüsünün altında can verdi!
banner45

ABD’nin Oregan eyaletinde korkunç bir ölümlü kaza meydana geldi. Oregon Piskoposluk Okulu birinci sınıf öğrencisi, 14 yaşındaki Nabila Maazouz, yüzme takımı antrenmanından sonra yüzme havuzunun plastik örtüsünün altında ölü bulundu. Maazouz’un ailesi okula ve havuz işletmecisine 632.696.750 TL’lik dava açtı. Washington County Circuit Court'ta açılan davada ihmal sonucu ölüme sebebiyet verildiği belirtiliyor.

banner37
HAVUZ ÖRTÜSÜYLE YÜZMELERİ İSTENDİ

İddiaya göre Nabila Maazouz ve yüzme takım arkadaşları yüzme antrenmanın sonunda havuzu kapamak için bir havuzun üzerine plastik bir örtü çektiler ancak Maazouz örtünün altından çıkamadı. Antrenörlerin Maazouz ve diğer arkadaşlarına havuzun derin kısımlarına doğru havuz örtüsüyle yüzmelerini ve ardından örtünün altından geri yüzmelerini istedikleri iddia ediliyor.
Davada, annesi Patricia Maazouz, yüzücülerin kızı olmadan ayrıldığını fark etmeleri üzerinde geri döndüklerini ve Nabila'nın cesedini bulduklarını söyledi. Anne, ThermaGard havuz örtülerinin "kusurlu ve makul olmayan derecede tehlikeli" olduğunu iddia ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1