banner2
banner34

Putin, balistik füzelerin kullanıldığı tatbikatın başlatılması için talimat verdi

Putin, balistik füzelerin kullanıldığı tatbikatın başlatılması için talimat verdi
banner45

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, balistik füzelerin kullanıldığı tatbikatın başlatılması için talimat verdi. Nükleer üçleme güçlerinin katıldığı geniş kapsamlı tatbikatı Putin, Kremlin'deki sarayından takip etti.

Putin, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile nükleer üçleme güçlerinin yer aldığı tatbikatta balistik füzelerin fırlatılmasını Kremlin Sarayı'ndaki durum merkezinden takip etti. Rusya Savunma Bakanlığına göre, önceden planlanan tatbikata Rusya Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, Güney Askeri Bölgesi, Stratejik Füze Kuvvetleri, Kuzey ve Karadeniz filoları katılıyor.

banner37
HAVA, KARA VE DENİZDEN FIRLATMA İMKANI

Balistik ve güdümlü füzelerin denendiği stratejik çevreleme kuvvetleriyle yapılan geniş kapsamlı tatbikat stratejik caydırıcılık özelliği taşıyor. Nükleer üçlemeler, stratejik bombardıman uçakları, zemine kurulu füzeler ve balistik füze denizaltılarından oluşuyor. Bu üçlemeler böylece orduya havadan, karadan ve denizden nükleer füze fırlatma imkanı veriyor.

Rusya - Ukrayna savaşı zannedildi! MIG-29'un olduğu görüntüler ‘Son Dakika' olarak verildi

Ukrayna ile Rusya arasında gerilim tırmanırken, sosyal medyada paylaşılan bir video milyonlarca kişiyi dehşete düşürdü. İnternette binlerce yorum alan ve paylaşılan videonun aslı kısa süre sonra ortaya çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1