banner2
banner34

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına ödül koyuldu: Ölü ya da diri!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına ödül koyuldu: Ölü ya da diri!
banner45

Rusya'nın Ukrayna'yı galinin 8. gününde de bombalar yağarken dikkat çeken bir olay meydana geldi. Rus girişimci ve aynı zamanda eski bankacı olan Alex Konanykhin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına 1 milyon dolar ödül koydu.

Newsweek'in haberine göre, Konanykhin, geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Facebook'ta subay ya da memurlara, "Putin'i, Rus ve uluslararası yasalara göre bir savaş suçlusu olarak" tutuklamaları için para ödemeye söz verdiğini söyledi. Konanykhin paylaşımında, "Bir etnik Rus ve bir Rusya vatandaşı olarak bunu ahlaki bir görev olarak görüyorum" ifadesini de kullandı.

banner37

Profil resminde Ukrayna ulusal bayrağının sarı ve mavi renkleriyle bir gömlek giyerken görünen Konanykhin, paylaşımında ayrıca "Ukrayna'ya, Putin'in saldırılarına dayanmaları için yardımını sürdüreceğini" söyledi.

The Jerusalem Post'a göre, Konanykhin bir başka sosyal medya platformunda ''Aranıyor, Ölü ya da diri. Vladimir Putin...'' ifadelerinin bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Rus iş insanı bir süre sonra ise bu paylaşımı yayından kaldırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1