banner2
banner34

Trump’ın, Erdoğan’la ilgili ses kaydı sızdırıldı

Trump’ın, Erdoğan’la ilgili ses kaydı sızdırıldı
banner45

ABD’li gazeteci Bob Woodward, ABD eski Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmelerin ses kaydını kayyınladı. “The Trump Tapes” adı olarak duyuralan 8 saatlik ses kaydında  Trump’ın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve kısa bir yerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsettiği duyuldu.

TRUMP: PUTİN’İ SEVİYORUM

banner37
Çin, Rusya ve Kuzey Kore’den bahseden Trump’ın bu ülkelerin nükleer gücüne vurgu yaptığı ve yürüttüğü diplomasi övüldü.  Trump ayrıca Putin için ‘Putin’i seviyorum. İlişkimiz iyi. Rusya’yla iyi geçinmek kötü bir şey değil, tamam mı’ dediği duyuldu.

SES KAYDINDA ERDOĞAN BÖLÜMÜ DİKKAT ÇEKTİ

Ses kaydında ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili de Trump’ın sözleri duyuldu. CNN International'de yer alan habere göre 2020’nin Ocak ayındaki ses kaydında Trump’ın Erdoğan için “Belki de öyle olmaması gerekiyor ama ben Erdoğan'la iyi anlaşıyorum. Çünkü, herkes O'nun için 'Ne korkunç bir adam' diyor. Fakat biliyorsun benim için iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

Trump'ın ses kaydının devamında, "Çok komik. Biliyor musun, sahip olduğum ilişkiler ne kadar sert ve kaba olursa, onlarla o kadar iyi anlaşıyorum. Bir gün bana bunu açıklarsın, tamam mı? Belki bu kötü bir şey değildir. Kolay olanları o kadar sevmiyorumdur ya da o kadar iyi anlaşmıyorumdur" yorumunu yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1