banner2
banner34

Ünlü rapçi Instagram canlı yayınında öldürüldü o anları takipçileri izledi

Ünlü rapçi Instagram canlı yayınında öldürüldü o anları takipçileri izledi
banner45
banner46

Gerçek adı Zerail Dijon Rivera olan rapçi Red Boy, 8 Temmuz perşenbe günü kanlı bir saldırıya uğradı. Arabasındayken soyal medya hesabı Instagram'dan canlı yayın açan rapçi, yayında bir arkadaşıyla sohbet ediyordu. Eğlenceli anlar ise bir anda kabusa döndü.

Keyifli sohbet esnasında bir anda silah sesi gelirken, arkadaşı ilk olarak ne olduğunu fark etmedi. Indian Red Boy'un burnundan kan aktığı ve "Yardım edin" diye bağırdığı duyuldu. 

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

banner37
Arkadaşının "Neredesin?" diye bağırdığı görülürken, 21 yaşındaki rapçinin "Hawthorne" yanıtı verdiği duyuldu. O anlarda telefonunu yere düşüren rapçi de yere yığıldı fakat canlı yayın sonlanmadı. 

Hawthorne Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada ''Görünüşe göre takip edilip planlanmış. Çete üyeleri gibi görünüyor' ifadeleri kullanıldı. Video sosyal medya yayılırken ''Indian Red Boy videosu çok acımasız. Bir an gülüp geçiyorsun, bir dakika sonra nefes nefese yardım için yalvarıyorsun'' gibi yorumlar yapıldı.

ÇETE ÜYESİ OLABİLİR

Aracın ön camından kurşun izlerini tespit eden ekipler ünlü rapçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Kaynaklar tarafından doğrulanmasa da, Rivera'nın Los Angeles sokak çetesi olan Bloods'un üyesi olabileceği iddia edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1