banner2
banner34

59. Nijerya Bağımsızlık Günü  LAÜ’de coşkuylakutlandı

Lefke AvrupaÜniversitesi’nde (LAÜ)“Nijerya’nın 59. Bağımsızlık Günü” çeşitli aktivitelerle kutlandı. Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi ile Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen organizasyon LAÜ Plaza Alanı’nda baştaNijeryalı öğrenciler olmak üzere birçok öğrencininkatılımıyla gerçekleştirildi.

59. Nijerya Bağımsızlık Günü  LAÜ’de coşkuylakutlandı
banner45
banner46

Nijeryalı öğrenciler gecede geleneksel yemeklerini farklı kültürlere tanıttılar

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler,kültürel performansları yanında, ülkelerine özgü müzikler eşliğinde farklı dans gösterilerini sergilediler.Ayrıca öğrenciler gecede geleneksel yemeklerini de farklı kültürlerden gelen öğrencilere sunma imkanı buldular. Nijerya Bağımsızlık Günü’nde biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler, duygu ve düşüncelerini aktararak, organizasyona emek veren herkese teşekkürlerini ilettiler.

Margaret Esseagboıyı: Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümüikinci sınıf öğrencisiyim. Ülkemin bağımsızlık kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte yer aldığım için  mutluyum. Üniversitemin bağımsızlık günü kutlamalarına verdiği destek bizim için çok önemli. LAÜ öğrencisi olmaktan gurur duyuyorum.

Folashade Esther Adedıran:Ülkemin bu özel gününü büyük bir coşkuyla kutladığımız için çok mutlu ve heyecanlıyım çünkü burada ben ülkemi temsil ediyorum. Nijerya'yı arkadaşlarımıza tanıtmaktan gurur duyuyorum. Bağımsızlığımızı kutlamamız için bize fırsat sunanüniversitemize teşekkür ederiz.

Cosmas Chıkamso Ejy-Akwuba:Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisiyim. LAÜ’de ilk yılım. “Nijerya Bağımsızlık Günü” kutlamaları çerçevesinde düzenlen programı kapsamlı bulduğumu ve çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Toyosı Elızabeth Agbaje:Ülkemizi ülkemiz dışında kutlamamıza imkan veren bu harika etkinliğin bir parçası olduğum için kendimi çok önemli ve mutlu hissediyorum. Burada ülkem olan Nijerya'yı temsil ediyorum ve bu geceyi düzenlememize destek veren  ve katkı koyan herkese çok teşekkürler.

Damılola Anjolaoluwa Ogunleye:Hemşirelik Bölümü öğrencisiyim. Ülkemin bağımsızlık gününü kutlama imkanı bulduğum böylesi bir organizasyonda yer almanın mutluluğu içerisindeyim. Üniversitemizin bize sağladığı imkanlar sayesinde kültürümüzü arkadaşlarımıza tanıtma fırsatı bulduk.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1