banner2
banner34

DAÜ, emekliye ayrılan personelini onurlandırdı

DAÜ, emekliye ayrılan personelini onurlandırdı
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, emekliye ayrılan akademik, yönetsel ve işçi personeline DAÜ’ye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için plaket töreni düzenledi. Tören, 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü, saat 10:00’da, DAÜ Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşti. Söz konusu törende; emekliye ayrılan DAÜ personelinin yanı sıra, DAÜ Rektör Adayı Belirleme Eğilim Yoklaması sürecinin örnek ve demokratik bir şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunan personele de teşekkür sertifikası takdim edildi. Törene DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ile Sosyal ve Kültürel İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu da katıldı.

“Sizlere Sağlık, Mutluluk ve Başarı Diliyorum”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, DAÜ ailesinin bir parçası olarak yıllarca üniversiteye değerli katkılarda bulunan personele teşekkür etti ve “Hayatınıza yeni bir yön vereceğiniz bu dönemde sizler için sevinirken, üniversitemizden ayrılacağınız için de bir o kadar üzgünüz. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Aynı zamanda; DAÜ Rektör Adayı Belirleme Eğilim Yoklaması, üniversitemizin demokratik süreçlerde ne kadar öncü olduğunu göstermiştir. Gerek uzaktan oy kullanımına, gerekse de oyların elektronik sayımına ve canlı yayınlanmasına imkan sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

banner37
Konuşmanın ardından DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, emekliye ayrılan akademik, yönetsel ve işçi personel ile DAÜ Rektör Adayı Belirleme Eğilim Yoklaması’na katkıda bulunan personele plaket ve sertifika takdiminde bulundu. Tören, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Prof. Dr. Glen Paul Jenkins ve Prof. Dr. Metin Gürkanlar da Emekli Oluyor

Öte yandan DAÜ’ye uzun yıllardır emek veren dünyaca ünlü ekonomi Profesörü Prof. Dr. Glen Paul Jenkins ve DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Gürkanlar da bu dönem emekliye ayrılan personel arasında yer alıyor. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın, Prof. Dr. Jenkins ve Prof. Dr. Gürkanlar’ı 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü, saat 10:00’da, makamında kabul ederek, kendilerine birer teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Prof. Dr. Hocanın, Prof. Dr. Jenkins ve Prof. Dr. Gürkanlar’a DAÜ için vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunarak, yeni hayatlarında mutluluklar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1