banner2
banner34

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü’nün başarılı öğrencileri sertifikalarını aldılar

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü’nün başarılı öğrencileri sertifikalarını aldılar
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından 2022 – 2023 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde başarı gösteren öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman’ın yanı sıra, diğer akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende, Türkçe ve İngilizce programlarda toplam 87 başarılı öğrenciye şeref ve yüksek şeref sertifikaları verildi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Türkçe Programı’nda başarı gösteren öğrenciler adına Asya Savant konuşma gerçekleştirirken, İngilizce programda eğitim gören öğrenciler adına ise Chukwudumebı S. Onumajulu konuşma gerçekleştirdi.

banner37
Öğrenciler konuşmalarında, DAÜ İletişim Fakültesi öğrencisi olmaktan ve DAÜ’nün parçası olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek, eğitim kalitesi ve DAÜ’nün uluslararası vizyonu sayesinde aldıkları eğitimden mutlu olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler, akademisyenlerle öğrenciler arasındaki güçlü iletişimin de başarılarında büyük etkisi olduğunu belirttiler.

Sertifika töreninin ardından, İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilen kokteyl ile öğrencilerle akademisyenler keyifli anlar geçirerek, toplu fotoğrafla bu güzel anları ölümsüzleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2023, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1