banner2
banner34

DAÜ turizm fakültesi öğrencisi eğitim iş birliği anlaşması kapsamında vırgınıa TECH üniversitesi’nden başarıyla mezun oldu

DAÜ turizm fakültesi öğrencisi eğitim iş birliği anlaşması kapsamında vırgınıa TECH üniversitesi’nden başarıyla mezun oldu
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi ve Virginia Tech Üniversitesi arasında imzalanan eğitim iş birliği anlaşması kapsamında, son dönem derslerini ABD’ye giderek Virginia Tech Üniversitesi’nde üstün başarı ile tamamlayan Taira Ibragimova mezun oldu.

Dünyanın En İyi 12. Üniversitesi

banner37
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, Ibragimova’nın bu başarısından ve edindiği tecrübelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Virginia Tech Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın DAÜ Turizm Fakültesi öğrencilerine Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği alanında ABD’nin ilk beş üniversitesi içerisinde yer alan bir üniversiteden mezun olma fırsatı tanıdığına vurgu yaptı. Prof. Dr. Kılıç, Virginia Tech Üniversitesi’nin aynı zamanda ShanghaiRanking dünya üniversiteler sıralamasında dünyanın en iyi 12. üniversitesi olduğuna dikkat çekti.

“Bu Eşsiz Fırsatı Sunan DAÜ’ye Teşekkürler”

Taira Ibragimova, DAÜ Turizm Fakültesi’nde aldığı yüksek kaliteli eğitim sayesinde, Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında çok nitelikli bir bilgi birikimine sahip olarak Amerika’ya gittiğini ve bu sayede derslerini başarı ile tamamladığını belirtti. Başka hiçbir şeye benzemeyen bu eşsiz fırsatı öğrencilerine sunan DAÜ Turizm Fakültesi’ne teşekkürlerini ileten Taira, Virginia Tech’den aldığı derslerin kariyerine önemli bir katkı yaptığını, ayrıca akademik gelişimin yanında Amerika’da eğitim almanın ömür boyu sürecek anılar edinilmesine olanak tanıdığını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1