banner2
banner34

LAÜ öğrencileri anlamlı projeleriyle dikkat çekiyor

Çocukların dünyalarına renk katmak amaçlandı

LAÜ öğrencileri anlamlı projeleriyle dikkat çekiyor
banner45
banner46

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi’ne bağlı Okul Öncesi Öğretmenliği Kulübü öğrencileri Lefkoşa’da bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu’naziyaret gerçekleştirdi.

banner37
“Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar” sloganıyla gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alan öğrencilertarafından Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bulunan çocuklara yaratıcı drama ve müzik etkinlikleri gerçekleştirilerek, öğrenciler Geleneksel Kıbrıs Türk çocuk oyunları çocuklarla birlikte oynandılar. Çocuklara çeşitli hediyelerin de verildiği etkinlikte,çocukların bilgi dünyalarına ve eğlence dünyalarına renk katmak amaçlandı.

Okul Öncesi Öğretmenliği Kulübü Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Çağda Kıvanç Çağanağa yapılan etkinlikler ileöğrencilerin akademik yönlerini geliştirmelerinin yanısıra sosyal sorumluluk anlayışını benimsemiş bireyler olarak yetişmelerinin en önemli hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Çağanağa, ayrıca öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilinçlerini geliştirmek, hizmet öncesinde toplumun farklı kesimleri ile birarada olmak ve belirlenen sorunlara çözüm bulabilmelerini sağlamanın en az mesleklerini icra etmek kadar önemli olduğunu dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1