banner2
banner34

Sosyal sorumluluk projeleri tüm hızıyla devam ediyor..

Yeni nesillere güzel “ SAĞLIKLI GÜLÜŞLER “ kazandırmak için Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Sosyal sorumluluk projeleri tüm hızıyla devam ediyor..

Sosyal sorumluluk projeleri tüm hızıyla devam ediyor..
banner45
banner46

Güzelyurt'tan tüm ülkeye yayılan bir sağlık anlayışı ile hareket eden Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimler Üniversitesi önemli bir projeye daha imza atıyor.  

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimler Üniversitesi ile OERO Trading firmasi 'GÜLÜŞÜN ANLATIR SENİ ' projesine Güzelyurt ve Lefke'de 2 Mart'ta başlıyor. 

Dünya çapında 40’dan fazla ağız ve diş sağlığını geliştirmeye yönelik programları destekleyen Signal projeye tam destek veriyor.

banner37
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimler Üniversitesi'nin düzenleyeceği 'GÜLÜŞÜN ANLATIR SENİ ' projesinde, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemi gösterilecek. Çocukların ağız ve diş sağlığını korumaya yönelik alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı olunacak.

21 okulda gerçekleştirilmesi planlanan 'GÜLÜŞÜN ANLATIR SENİ ' projesinin ilk ayağı 2 Mart'ta  Güzelyurt Barış İlkokulu'nda başlayacak. 

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimler Üniversitesi'ne bağlı Diş Hekimliği Fakültesi Poliklinikleri bünyesinde görev yapan öğretim görevlileri çocukların ağız, diş taramalarını gerçekleştirecek.

Projede, çocukların diş fırçalama alışkanlığının geliştirilmesine yönelik de 'Diş Karneleri' dağıtılacak. Projenin sonunda ise, 2.700 çocuğa Signal diş macunu ve diş fırçası hediye edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1