banner2
banner34

Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Bitcoin yeniden yükselişe geçti
banner45

Kripto para liderlerinden Bitcoin, kötü gidişatıyla yatırımcılarını bir süredir hayal kırıklığını uğratmıştı. 38bin dolarlara kadar gerileyen kripto para, Kasım ayından bu yana ilk kez yükselişe geçerek ortalamanın üzerine çıktı.

Pazartesi erken saatlerde yükelişe geçen Bitcoin, 43.000 doları aşmayı başardı. Uzun süredir ani düşünün etkisinde kalan sanal para, bugünki artışıyla yatırımcıları tekrardna umutlandırdı.

BITCOIN 43.000 DOLARA KADAR ÇIKTI

banner37
Bitcoin, anlık kurda sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Sabah saatlerinde 43 bin doları gören sanal para birimi, şu an itibariyle 42 bin 448 dolar civarlarında seyrediyor.

Kasım ayından bu yana ilk kez ortalamanın üzerine çıkmayı başaran Bitcoin, 50 günlük hareketli ortalamada 43 bin dolara kadar ulaşmayı başardı. 

Kripto borsası Luno Pte'nin Asya Pasifik başkanı Vijay Ayyar, '' Bitcoin, son birkaç gün içinde bazı kilit seviyeleri ve azalan trend çizgisini kırdı. Yeniden yükseliş umudu gösteriyor ve 46-47 bin dolara tekrardan çıkmasını bekliyoruz.'' dedi. 

Öte yandan Fundstrat analisti Mark Newton, Cuma günü çok sayıda kısa pozisyonun bitcoin ve ethereum'a yardımcı olduğunu ve "önümüzdeki haftalarda daha fazla kazanımın muhtemel olduğunu'' ifade etti. Yeniden yükselişe geçen Bitcoin, yatırımcıları tekrardan heyecanlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1