banner2
banner34

Brent petrol dip fiyatı gördü!

Brent petrol dip fiyatı gördü!
banner45

Brent petrolde dalgalanma devam ederken ABD ham petrolü 8 ay sonra 80 doların altını gördü. Küresel ekonomik durgunluk ve dolar endeksindeki yükselişle gelen talep endişesi nedeniyle düşüş eğiliminde olan Brent petrol, olası arz kesintilerine odaklanarak yükseldi. Son dönem düşüşlerinin ardından ise araç sahiplerinde indirim beklentisi oluşurken sektör temsilcileri akaryakıttaki indirimin 5 liradan fazla olabileceğini iddia etti. İşte Brent petrol piyasasında son durum ve güncel benzin, motorin ve otogaz (LPG) fiyatları...

banner37
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla tarihi zirveyi gören Brent petrolün varil fiyatı global ekonomik durgunluk ve dolar endenksinin diğer para birimleri karşısında değer kazanamasından kaynaklanan talep endişeleri nedeniyle petrol fiyatları 9 ayın en düşük seviyelerine inmişti. Eylül ayı itibarıyla düşüşe geçen Brent petrol fiyatı varil başına 29 Eylül 2022'de 86,04 doları yakaladı. Kasım teslimatlı ABD West Texas Intermediate (WTI) ham petrolü ise Ocak 2022'den beri ilk kez 80 doların altına düştü.

Brent petrolün tabloda aşağı ve yukarı yönlü hareket izlemesi geçtiğimiz zaman diliminde akaryakıt fiyatlarına zam veya indirim olarak yansıdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1