banner2
banner34

Döviz Kurları

Dolar, euro, sterlin bugün kaç lira

Döviz Kurları
banner45
banner46

Dolar kuru ve Euro'da düşüş sürüyor. Hafta başında Dolar kuru yükselişle başlarken, hafta sonuna yaklaşıldığında dolar/TL karşısında düşüş devam ediyor. Bugün Dolar kaç TL, ne kadar oldu?

Hafta sonu yaklaşırken, serbest piyasada döviz kurlarında hareketlilik sürüyor. FED faiz indirim kararı, Korona Virüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rus lider Putin ile görüşmesi gün içerisinde takip edilecek konular arasında.  Dolar kuru güncel fiyatları yakından izlenirken, 5 Mart Perşembe günü sabahında piyasada ne kadar oldu?



 Geçtiğimiz hafta Şubat ayının son haftasını yükselişle tamamlayan dolar/euro ve döviz fiyatları, yeni haftanın so günlerinde gevşemeye başlamışi durumda.  Dolar/TL fiyat 5 Mart günü ne kadar oldu? Dolar fiyatları en son kur bilgileri ile güncel döviz fiyatları piyasalarda son durum? İstanbul Serbest piyasada Dolar ne kadar, kaç lira?

İstanbul serbest piyasada 1 dolar 5 Mart bugün ne kadar oldu, kaç liradan işleme başladı?  1 Dolar alış/satış fiyatı ile Döviz kuru bilgileri güncel son dakika Euro/Dolar kuru verileri.  Dolar kuru bu sabah açılışı itibariyle  6.0907 lira alış fiyatı, 6.0942 TL  seviyesinde satış fiyatı ile işlem görüyor..

banner37

 Euro kuru fiyatları

-   Euro/TL kuru fiyatı serbest piyada bugün 6.7883 lira alış fiyatı6.7940 lira satış fiyatıyla işlem görüyor.

5 Mart Perşembe günü Dolar/TL ve Euro/TL kur fiyatları, alış/satış son durum güncel bilgileri.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1