banner2
banner34

Dövizde son durum?

Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dövizde son durum?
banner45

11 Haziran 2019 Salı günü dolar ve euro kuru ne kadar oldu? Altın fiyatları Kapalıçarşı’da bu sabah ne kadar? Borsa döviz ve altın piyasalarından ilk bilgiler haberin devamında…

Dolar Bugün Kaç Lira?

banner37
Dolar kuru dün Türkiye – ABD ilişkilerindeki olumsuz gelişmelerden dolayı 5.85 lira seviyelerinden güne başlamıştı. Ancak küresel piyasalarda görülen iyimser hava doların günün devamında bir miktar denge bularak 5.80 lira civarına inmesine neden oldu. Dolar kurunun yarın Amerika’da açıklanacak olan enflasyon rakamları ve Türkiye’de Merkez Bankası’nın PPK toplantısından nasıl etkileneceği merak ediliyor. Dolar bu sabah erken saatlerde 5.7901 lira olarak gözlemlendi.

Euro Bugün Kaç Lira?

Euro kuru dün yeni haftaya 6.56 lira civarından başlamıştı. Yarın Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından düzenlenecek olan Para Politikası Kurulu toplantısından faizlerle ilgili nasıl bir karar çıkacağı yurtiçi piyasaları ve yatırımcılar tarafından bekleniyor. PPK toplantısının ardından yapılacak açıklama piyasalar ve döviz kurları açısından önem taşıyor. Euro bu sabahşu dakikalarda 6.559 lira olarak yurtiçi serbest piyasalarında yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1