banner2
banner34

Elon Musk Tweet attı, Dogecoin yükselişe geçti

Elon Musk Tweet attı, Dogecoin yükselişe geçti
banner45

Günümüz trendlerinden kripto paralar, son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Bunların arasında yer alan popüler coinlerden Dogecoin, Elon Musk’ın tweet’leri sayesinde kademe kademe yükselişe geçmeye devam ediyor. Tesla CEO’su Elon Musk, daha önce Dogecoin’le ilgili onlarca paylaşımlar yaptı. Musk tarafından destkeklenen kripto para, bugün atılan bir tweet sayesinde yeniden yükselişe geçti.

TESLA, ARTIK DOGECOIN’I KABUL EDİYOR

banner37
Elon Musk, birkaç saat önce Twitter üzerinden Dogecoin ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Tesla CEO’su, yaptığı paylaşımda bugünden itibaren Tesla’nın Dogecoin’i kabul etmeye başladığını duyurdu. Bugünden itibaren kullanıcılar, Tesla’nın çeşitli ürünlerini Dogecoin karşılığında alabilecek.

Daha önce söz veren Elon Musk, kullanıcıların bugünden itibaren Tesla ürünleri alabileceğinin müjdesini verdi. Musk’ın yaptığı paylaşımdan sonra Dogecoin, yeniden yükselişe geçti. Geniş bir yatırımcı kitlesine sahip olan Dogecoin, 0.20 dolar ve 26.45 milyar dolarlık bir piyasaya değerine ulaştı. Ayrıca Dogecoin’nin değeri son 24 saatte yüzde 30’dan fazla artış gösterdi.

Ürünlerinde artık Doge’yi kabul eden Tesla, bu para birimini hayata geçirdikten sonra internet sitesinde de bir takım güncellemeler yaptı. Tesla, yapılan güncelleme sonrası sitesindeki ürünleri Dogecoin para cinsiyle tekrardan satışa sundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1