banner2
banner34

Elon Musk Twitter'dan Bitcoin kurucusu ile ilgili tartışmalı bir paylaşım yaptı

Elon Musk Twitter'dan Bitcoin kurucusu ile ilgili tartışmalı bir paylaşım yaptı
banner45
banner46

Ünlü milyarder Elon Musk, aktif kullandığı sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Bitcoin kurucusu SatoshiNakamoto'yu hedef alan Musk, kısa süre önce yine kafa karıştıran bir tweet attı.

SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, hiçbir açıklama yapmaksızın Twitter hesabından birkaç teknoloji şirketinin ismini paylaştı. Konuyu Bitcoin kurucusu Satoshi Makamoto ile bağlayan Musk, ortaya çıkardığı sonuçtan Makamoto'nun şifresini çözmüş olabilir.

Twitter hesabından paylaşım yapan Musk, pek çok Uzak Doğulu markanın adını alt alta sıralayak şifreli bir mesaj verdi. Sıraladığı markaların ismini birleştiren Musk, sözde Bitcoin kurucusu olduğu iddia edilen Satoshi Nakamoto'nun ismini ortaya çıkardı. 

banner37
//pic.twitter.com/e3kFCmREaC

— Elon Musk (@elonmusk) March 9, 2022 " rel="nofollow">

Hemen hemen tüm paylaşımlarıyla gündem olan Elon Musk, kısa süre önceki paylaşımı ile yine herkesi ayağa kaldırdı. Satoshi Makamoto'nun ismini tanınmış markaların ismiyle açığa çıkaran milyarder bu şifreli mesajında; Samsung, Toshiba, Nakamichi ve Motorola gibi şirketlerin isimlerinden yararlandı. Yukarıda yer alan markalardan Samsung hariç, hepsi Japon merkezli şirket. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1