banner2
banner34

Elon Musk’ın Twitter diyeti kısa sürdü

Covid-19 ile ilgili yazılan bir kitabın Amazon tarafından sansürlendiğini öğrenen Elon Musk, Twitter’a bir kez daha ara verdikten birkaç gün sonra Twitter’dan yaptığı paylaşımla, Amazon’un bölünmesi gerektiğini ifade etti

Elon Musk’ın Twitter diyeti kısa sürdü
banner45
banner46

Geçtiğimiz günlerde mikro blog sitesi Twitter’ı kullanmaya ara verdiğini açıklayan Elon Musk’un sosyal medya kararı kısa sürdü.

Corona virüs (covid-19) salgını ile ilgili bir kitabın online alışveriş platformu Amazon tarafından sansürlendiğini öğrenen Elon Musk bu konu ile ilgili tepkisini Twitter üzerinden yayınlandığı mesaj ile gösterdi.

banner37
CNBC’de yer alan habere göre, Amazon’un bölünmesi gerektiğini ifade eden Musk, Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u da “Tekelleşme yanlış. Bu çılgınlık diyerek” etiketledi.

Eski New York Times muhabiri Alex Berenson covid-19 salgını ile ilgili yazdığı kitabının Amazon’da satılması için aranan kriterlere uymadığını gösteren uyarı yazısını sosyal medyadan paylaşınca alışveriş sitesi tepkilerin odağı haline gelmişti.

Musk daha önce Instagram’ı kullanmama kararı almış ve Facebook’u silin kampanyasına destek vermişti.Musk bu kararı Facebook’un veri politikasını protesto etmek için almıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1