banner2
banner34

Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası başlattı

Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası başlattı
banner45

THY’nin sosyal medya hesabından, ucuz bilet kampanyasının başladığı duyuruldu. Son dönemlerde artan uçak bileti fiyatlarından dolayı vatandaşlar, hava taşımacılığı yerine kara taşımacılığına yönelmişti. Uzun zamandır uçakla yolculuk yapmayanlara sevindiren haberi Türk Hava Yolları verdi. İşte, THY ucuz bilet kampanya detayları...

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI BAŞLADI!

Uçak bileti kampanyalarının sunduğu fırsatları keşfedin" başlığı ile uçak bileti kampanyası yayınlandı. Kampanyada; “Keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel rotalara ve sevdiklerinize, en avantajlı şekilde ulaşmanız için eşsiz uçuş deneyimlerine davetlisiniz. Uçak bileti kampanyalarımızı takip ederek seyahatiniz esnasında Türk Hava Yolları olarak sunduğumuz gurme lezzetleri tadabilir, konforlu koltuklarımız ve farklı ihtiyaçlarınıza cevap veren seyahat kitimiz sayesinde uçuşun en keyifli halini deneyimleyebilirsiniz." dendi.

299 TL'DEN BAŞLIYOR, YURT İÇİ UÇUŞLARDA GEÇERLİ

THY ucuz bilet kampanyasında en ucuz bilet 299 TL’den satılıyor. Bu kampanya, sadece yurt içi uçuşlarda geçerli olacak.

banner37
4 Ekim 2022 Salı günü, yani bugün başlayan kampanya 5 Ekim 2022 Çarşamba günü sona erecek.

6 ŞUBAT-9 NİSAN 2023 TARİHLERİNDE UÇMAK İÇİN ERKEN REZERVASYON

4-5 Ekim 2022 tarihinde aldığınız erken rezarvasyonlu biletler, 6 Şubat ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olacak. Yani, bugün ya da yarın THY’den ucuza bilet kampanyası ile bilet almak isterseniz 6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasında yolculuk yapmak için bilet alabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın Twitter paylaşımı şöyle:

“Türkiye Bir Başka Güzel! 4-5 Ekim 2022 tarihlerinde tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatından yararlanın, 6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasında 299,99 TL’den başlayan fiyatlar ve Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1