banner2
banner34

1 gecede dünyanın en zengini oldu

1 gecede dünyanın en zengini oldu
banner45

Kripto para piyasalarındaki hızlı dalgalanmalar çoğu insanı zengin yaparken, bir kısmını da ciddi yatırım kayıplarına neden oldu. ABD’de hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson, piyasalara yeni çıkmış bir kripto para birimine 20 dolarlık yatırım yaptı.

PARANIN DEĞERİ 60 MİLYAR KAT YÜKSELDİ

Rocket Bunny adındaki dijital paraya yatırım yapan genç adam sabah uyandığında yatırım yaptığı hesabına girince hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı.Williamson'ın 20 dolarlık yatırımı 1.2 trilyon dolara yükselmiş gözüküyordu. Parasının değeri tam olarak 60 milyar kat yükselen genç adam hayatının şokunu yaşadı.

banner37
JEFF BEZOS’TAN 6 KAT DAHA ZENGİN OLDU

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos'un 200 milyar dolar serveti bulunuyor. Başka bir ifadeyle Williamson dünyanın en zengin insanından 6 kat daha zengin olmuştu. Yataktan düştüğünü belirten Williamson, "Önce rüyada olduğumu sandım ve telefonu bıraktım. Ardından bunun bir rüya olmadığını farkettim ve telefonumu tekrar kontrol ettim" dedi.

SİSTEM HATASI ZENGİN YAPTI

Dünyanın ilk kripto trilyoneri de olan Christopher Williamson, hemen parasını taşımak istedi. Ancak genç adamın hevesi kursağında kaldı. Hemşirelik öğrencisi aslında zengin olmadığını sistemsel bir hata nedeniyle bakiyesinin yüksek gözüktüğünü öğrendi. Öte yandan Christopher Williamson tarafından yapılan son açıklamada hatanın devam ettiği ve bakiyesinin 168 trilyon dolara yükseldiği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1